Român din Italia, infectat cu coronavirus: Nu știam dacă mai scap cu viață. Am slăbit 17 kg

Bărbatul infectat cu coronavirus, care se află acum pe patul unui spital de campanie, în Italia, a povestit momentele grele prin care a trecut, în care s-a temut că va pierde lupta.

"Acum mă simt mai bine, reușesc să respir fără aparate și mă pot mișca singur. Înainte, nu reaușeam să respir, nu reușeam să mă ridic din pat. Inițial, am fost internat într-un spital din Torino unde am făcut analizele, iar acolo medicii au decis să mă conecteze la o cască de oxigen, cu care am stat șapte zile", a mărturisit bărbatul în emisiunea "La Măruță", potrivit stirileprotv.ro.

"Nu reușeam să beau nici măcar un căpăcel de apă"

"Am fost tratat foarte bine, după care medicii au reușit să mă stabilizeze. Nu știam dacă mai scap cu viață, nu reușeam să respir sau să vorbesc. De când am fost depistat cu Covid-19, am slăbit 17 kg. În primele zile, până când medicii au reușit să mă stabilizeze, nu reușeam să beau nici măcar un căpăcel de apă. După ce temperatura a scăzut, am început să mănânc", a mai povestit acesta.

Vezi și: Medic militar de la Suceava, mărturie din infern: Simt un fior rece... Mă uit sus, spre Dumnezeu. Aici e război!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel