Ristei, SCANDAL uriaș. Mesaje de REVOLTĂ: Bă, obraznicilor! Salam un leu nu cere / Mai ușor zdranga-zdranga decât munca, nu?

Petiția artiștilor a strârnit revoltă în mediul online. O postare a lui Florin Ristei a fost scena unor comentarii de-a dreptul incredibile. 

"Pai la ce se pricepe romanul cel mai bine? Sa urască alți români, indiferent că sunt profesori, medici sau artiști! Bă, obraznicilor da când făceați show-uri cu public era bine? Ce veniți ba cu miloaga la stat, uite Salam un leu nu cere! 'r ați ai drecu' de obraznici talentați!", "Muzica românească este foarte proastă, se vede și in concursurile internaționale. Iar dintre cântăreți, vreo zece sunt cu adevărat cântăreți, restul play back la greu și voci modificate electronic. Sigur că e mai ușor zdranga zdranga decât munca din alte domenii.

PS: Pe când o scrisoare deschisă pentru bătrânii uitați prin sate care, după ce li s-au luat pamantul, vitele, atelajele au muncit o viață la CAP și care acum au o pensie de mizerie? E firesc că lumea sa se revolte când scrisoarea e semnată de Delia, cea cu vacante in locuri exotice și casă de sute de mii de euro. Dacă nu era pandemie, alegerile, urmate de Crăciun și Anul Nou, erau mană curată",

"Pe bune, Franz? Daca acei oameni au platit asigurari, au dreptul la somaj tehnic. Nu ministerul culturii rezolva pb sunetistilor, ci firmele la care sunt angajati, prin solicitari depuse la Ministerul Muncii. Nu va spuparati cand va indeamna oamenii sa va apucati de altceva. Se numeste adaptare. Multi dintre noi am facut~o deja, fara scrisori deschise", au fost câteva dintre comentariile internauților. 

Actrița Paula Chirilă a intervenit, dar a fost taxată dur

Printre comentarii s-a aflat și cel al actriței Paula Chirilă care a scris: "Plus ca banii am inteles ca sunt de la UE, nu din buzunarul meu sau al mamei mele. Sustin si eu initiativa voastra, trebuie sa fim solidari, acum cu atat mai mult...". 

Mesajul ei nu a trecut neobservat, dar din nefericire pentru ea, a primit o mulțime de comentarii negative, iar oamenii au taxat-o dur și pe ea: "corect ! Se vor returna din banii fiicei tale... e mai bn asa? Daca nici tu ,persoana publica,ce te invarti in niste cercuri ,cu o facultate ,nu intelegi cum sta treaba cu banii de la UE, ce pretentii sa avem de niste amarati care nu au carte?", "care se vor da inapoi din buzunarul tau si al nostru. Nu sunt bani gratis", "Asta e ca in povestea cu drobul de sare. Hai sa lasam oamenii sa moara de foame pt ca noi ghicim in viitor", "păi dacă sunt de la UE.... Tot așa îi dăm înapoi... Nimic nu este gratis...". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel