"RIP Codin Maticiuc". POZĂ care a cutremurat după moartea lui Avicii

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

După moartea DJ-ului Avicii, o imagine care a circulat pe Facebook i-a cutremurat pe români.

"RIP (n.r. -  Rest In Peace - 'Odihnește-te în pace, în limba engleză) Codin Maticiuc", a fost mesajul care însoțea o fotografie cu Avicii. În imaginea respectivă, DJ-ul semăna cu Maticiuc.

"Am găsit asta pe net și, ca să vă răspund la întrebări nu, nu mă deranjează. E un pic macabru, dar văd o ușoară asemănare în poza asta și eu țin la gluma așa că...#ripme", a fost reacția lui Codin Maticiuc când a văzut imaginea cu RIP.

VEZI ȘI: "RIP Codin Maticiuc". GLUMĂ despre priveghi și pomană

Chiar dacă vedeta nu a fost deranjată de gluma macabră care a circulat pe Facebook, unii internauți au spus că astfel de lucruri nu se fac.

"O "glumă" idioată!"; "Oameni care nu au ce face şi respiră oxigen în mod inutil"; "Asta-i glumă? Poate rusească!; "Cât de proști sunt unii" - au fost doar câteva dintre reacțiile internauților când au văzut imaginea pe care scria "RIP Codin Maticiuc".

Mort la 28 de ani

Avicii, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ de muzică electronică, a murit vineri la vârsta de 28 de ani în Oman, la doi ani după ce şi-a anunţat în mod surprinzător retragerea de pe scenă.

Tim Bergling pe numele său real a fost găsit mort în Muscat, capitala sultanatului, potrivit unui comunicat al agentului său care nu a specificat cauza decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel