Rică Răducanu, internat în salonul care a ARS la Matei Balș: ACOLO am stat 2 săptămâni. Am vrut să o aduc pe soție cu mine în salon, a REFUZAT

Rică Răducanu a făcut declarații uluitoare. A fost internat la "Matei Balș", în secția care a ars. 

Data de 29 ianuarie 2021, ziua tragediei de la Spitalul "Matei Balș", a îndoliat și revoltat o țară întreagă. Până în prezent, opt persoane internate în Pavilionul 5 al unității medicale au murit.

Rică Răducanu a făcut mărturii cutremurătoare, după ce, atât el cât și soția sa, au fost infectați cu SARS-CoV-2. Rică Răducanu a declarat că înainte să se externeze, a încercat să o convingă pe soția sa să se mute în Pavilionul 5, dar aceasta a refuzat.

"A refuzat să vină. Bine că a scăpat de foc! Chiar acolo am stat 2 săptămâni"

Dacă acesta a fost externat, soția sa a mai rămas în spital din cauza complicațiilor.

"Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Nevasta mea e încă la "Matei Balș". A avut noroc. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut.

Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe... Chiar acolo am stat 2 săptămâni. Cu nevasta vorbesc dimineața și seara, altfel, stă prin aparate. E binișor a zis ea, dar nu prea-mi place cum vorbește la telefon. Ea are și probleme cu rinichii și e mai greu, e mai plinuță", a spus Rică Răducanu pentru Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel