REZULTATE BAC 2015 EDU.RO. Perle ale elevilor la Limba Română

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO. Elevii de clasa a XII-a au susținut, luni, proba scrisă la Limba Română, unde, ca în fiecare an, au scris perle care i-au surprins pe profesori.

REZULTATE BAC 2015 EDU.RO. Aproape 150.000 de absolvenţi de clasa a XII-a au dat, luni, proba scrisă la Limba şi literatura română. 

"Am scris de relația lui vis-a-vis de Otilia. Se îndrăgostește de Otilia și asta îi cam dă peste cap toată treaba. Încearcă să fie cu Otilia, reușește, apoi se rezgândește și devine iubita lui Pascalopol... o uşuratică", spune o elevă, notează România TV.

CITEȘTE ȘI: BACALAUREAT 2015. BAREME Limba română, profil Real și Uman

"Ilie Moromete e personajul principal din Moromete... şi după aia am mai aberat eu câteva rânduri pe acolo am zis că este capul familiei, este acolo impunător, măreț. Am zis că-și iubește copiii, dar nu știe să o arate. Am zis că e genul de bărbat ţaran, ca să zic aşa", a spus un elev la ieşirea din examen.

Rezultatele la examenul de BAC 2015 vor fi afişate în 6 iulie, până la ora 12:00, iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, între orele 12:00 şi 16:00, urmând ca în perioada 7-9 iulie să fie soluţionate. Rezultatele finale vor fi afişate în 10 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel