Rezultate alegeri europarlamentare. Vlad Nistor: Surpriza cu adevărat este...

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Vlad Nistor a vorbit despre rezultatele alegerilor europarlamentare și scorurile celorlalte partide. 

”Lucrurile pentru noi sunt foarte simple, doar un lucru este surprinzător pentru noi. Scorul nostru nu este deloc surprinzător, scorul PSD-ului este surprinzător de mare. Pentru noi, faptul că Partidul Național Liberal se pregătea să câștige alegerile și că existau premisele acestei victorii era destul de clar de multă vreme și încerc să explic partenerilor, adversarilor politici și de cele mai multe ori nu ne credeau. S-a dovedit că aveam dreptate.

Surpriza cu adevărat este scorul foarte mare al Uniunii Salvați România, dar există o justificare. Este vorba despre o altă generație, care are alte criterii, care nu mai funcționează după criteriile partidelor tradiționale. Partidele tradiționale dacă vor dori să supraviețuiască vor fi obligate să se adapteze acestor condiții. Esențial în toată această realitate politică din România este felul dezastruos în care PSD-ul a guvernat România în ultimii doi ani. Și nu mă refer la măsurile pe care le-au luat ci la obsesia salvării penale a lui Liviu Dragnea”, a precizat Vlad Nistor în direct la Antena 3. 

Vezi și: Strategul PSD: PNL să preia imediat guvernarea. Nu vă lăsați fraieriți, nu ține abureala

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel