REZULTAT autopsie în cazul femeii vaccinate care a murit. Guvernul din Portugalia a venit cu concluzia

O asistentă medicală din Portugalia a murit la două zile după ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid dezvoltat de Pfizer. În urma autopsiei, s-au aflat cauzele morții.

Sonia Acevedo, în vârstă de 41 de ani, a murit „subit” acasă, în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după ce a primit injecția. Autopsia a arătat că nu există nicio legătură între deces și vaccin.

Autopsia efectuată în cazul femeii care a murit la două zile după ce a fost vaccinată împotriva Covid-19 a concluzionat că motivul morții nu este  vaccinul, a precizat Guvernul.

„Se raportează că datele preliminare rezultate din autopsia medico-legală efectuată nu arată nicio relație între deces și vaccin”, a transmis ministerul Justiției din Portugalia. De asemenea, Guvernul a transmis că motivul real nu poate fi dat publicității pentru că ține de confidențialitate.

Sonia Acevedo era mamă a doi copii și lucra ca asistentă la secția de pediatrie a Institutului Portughez de Oncologie din Porto. După ce a fost vaccinată nu a suferit efecte secundare adverse, scrie Cmjornal.pt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel