REVOLTĂTOR! Un politician moldovean organizează un ditamai concertul în plină pandemie. Ce VEDETE au acceptat să participe

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un politican moldovean organizează două mari concerte, în pofida faptului că numărul de noi contaminări cu Sars-Cov-2 crește în mod alarmant. Sunt invitate mai multe vedete, inclusiv din România.

Sărbătoare mare în Republica Moldova, în plină pandemie. Un politician organizează astăzi 2 concerte în orașul Orhei, scrie Jurnal.md. Avertizările specialiștilor privind pericolul reprezentat de răspândirea accelerată a coronavirusului vor fi sfidate pentru că în orașul respectiv e hram. Evenimentele sunt organizate de Primăria Orhei și Consiliul raional Orhei, conduse de echipa lui Ilan Șor, un politician condamnat la șapte ani de pușcărie pentru spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari în dosarele creditelor neperformante acordate în 2014 de Banca de Economii din Republica Moldova.

"Potrivit programului de sărbătoare, între orele 13:00 și 15:00, în Parcul „Ivanos”, va avea loc un concert susținut de interpreții Igor Cuciuc, Olga Ciolacu și Gabriel Dorobanțu (România). Un alt concert va avea loc la „OrheiLand”, între orele 18:00 și 23:00. Aici vor evolua interpreții Lia Taburcean, Olia Tira și Mihail (România).", se arată într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel