EXCLUSIV  REVOLTĂTOR. Dublă măsură cu amenzile din pandemie. S-a ajuns prea departe!

Clubul LOFT din stațiunea Mamaia a fost amendat cu 10.000 de lei, în urma unui concert susținut de Puya, la care au participat peste 500 de persoane.

”În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19,00-19,30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale. A fost aplicată sancţiunea prevăzută de art. 65 lit. l) din Legea 55/2020, în valoare de 10.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Pe de altă parte, poliţiştii din Olt au amendat cu 125.000 lei zece persoane care au organizat și participat la o nuntă cu 80 de participanți ce a avut loc duminică seara în oraşul Potcoava, într-un spaţiu închis

După cum vedeți... se aplică dubla măsură

La o petrecere cu bogătași, la un local de fițe, proprietarii clubului LOFT au fost amendați cu doar 10.000 lei! Cele 500 de persoane participante nu au primit nicio sancțiune.

În schimb... la nunta din Olt, amenda este mult mai mare! Vorbim totuși de o nuntă, nu de o petrecere de fițe ca la LOFT, unde au fost amendate zece persoane! Să amendezi cu de zece ori mai mult decât pe patronii clubului... este revoltător! Tinerii care se căsătoresc vor să înceapă o viață nouă, iar pentru acest lucru au nevoie de bani. Pentru cei de la LOFT, petrecerea este un moft, iar pentru ceilalți este esențial să strângă bani de casă, mobilă etc. 

Regulile trebuie să fie respectate, dar când vorbim de amenzi, să nu fie date cu dublă măsură...

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel