REVOLTA unui medic de la ATI: Viața este nedreaptă! NU SUNT LOCURI! "Nu au avut loc de voi"

Un medic de la ATI, îngrijorat de numărul mare al pacienților COVID, a transmis un mesaj tranșant tuturor celor care neagă existența virusului.

Amin Zahra este un medic care tratează pacienții cu COVID-19 la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Copleșit și obosit din cauza numărului mare de noi pacienți, medicul a transmis un mesaj puternic tuturor celor care nu cred în existența virusului Sars-Cov-2.

"Am ajuns într-un punct în care suntem sufocați, nu de măști, pentru că pe alea NU le-ați purtat... mă refer la sistemul medical. Tot mai mulți medici sunt infectați, am ajuns să mă uit cu teamă la telefon când sună, pentru că știu deja ce trebuie să spun, replica e aceeași: NU SUNT LOCURI!

"De ce am ajuns aici?"

Acum vă întrebați de ce am ajuns aici?! Este strigător la cer să auzi ca avem 10000 de cazuri și voi încă nu credeți. Și ca să vă răspund la întrebare: “De ce am ajuns aici?” Am ajuns pentru că: S-a sfidat orice regulă de bun simt, ați negat orice adevăr, lovind în medici, ați promovat doar minciuna și petrecerile. Și noi medicii ducem o luptă tot mai grea zi de zi. Și nu, nu plecăm “pozitivi” spre casă, nu ai cum, când auzi rugămințile pacienților: "aveți grijă de mine, că am nepoatele de crescut și nu mă au decât pe mine", "am o fiică care mă așteaptă, oare o să îmi revin?” Un domn mă suna disperat: “știu că nu aveți locuri, dar vă rog frumos, faceți ceva, l-am pierdut pe fratele meu, nu vreau să o pierd și pe soția mea."

Așadar, încărcați sufletește, sigur plecăm. Viața asta este nedreaptă! Totul este trist în jurul nostru, oamenii sunt tot mai disperați și panicați. Știți ce e trist? Că vor muri oameni nevinovați, oameni care au încercat sa ducă o viață normală, respectând niște reguli, dar care nu au avut loc de voi.", a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Am ajuns într-un punct în care suntem sufocați , nu de măști, pentru că pe alea, NU le-ați purtat... mă refer la...

Publicată de Amin Zahra pe Joi, 5 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel