Revenim la STAREA de URGENȚĂ? BOMBA lansată de Raed Arafat

Revenirea la starea de urgență este un subiect ocolit, pe linie, de toți politicienii, mai ales înainte de duble alegeri- locale și parlamentare. În același mod, COVID-19 era o gripă banală în luna februarie, nu cu mult timp înainte să intrăm în starea de urgență. Raed Arafat a pus punctul pe ”i” însă în această seară și a transmis un mesaj clar cu privire la o posibilă revenire a restricțiilor dure.

Mai multe state europene transmit un semnal clar că se află în valul doi al pandemiei și iau măsuri mai dure, astfel încât să evite un nou lockdown. Restricțiile vizează în principal interacțiunile sociale, nu și domeniul economic. În țara noastră în schimb, nu se iau în considerare aceste măsuri, în ciuda recordului recent și vârfului pe care ne aflăm în platou, cu atât mai mult cu cât abia au fost relaxate o parte dintre ele. 

Raed Arafat a spus clar că nu este exclus să revenim la măsuri precum starea de urgență, dar și că totul depinde de români.

”La acest moment nu s-a pus în discuție (n.r. revenirea la starea de urgență), dar totul depinde de noi. Împreună putem să prevenim o situație care să nu ne ducă spre măsuri drastice. Dar astfel de măsuri pot fi luate zonal. Trebuie să înțelegem că toți avem un rol major. Nimeni nu poate să spună că sută la sută nu, dar noi sperăm să nu ajungem într-o asemenea situație", a declarat Raed Arafat, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel