Reticența față de vaccinarea anti-COVID. Dr. Radu Țincu: Va duce la eșecul acestei campanii

Medicul Radu Țincu a explicat de ce unii oameni sunt reticenți atunci când vine vorba despre un posibil vaccin anti-COVID, acuzând autoritățile că nu promovează corect ideea vaccinării.

"În momentul în care un vaccin va primi aprobarea cel mai probabil va trece toate etapele și va primi avize favorabile, fiind sigur. În același timp, acest mod în care s-a propus vaccinarea, a reprezentat și a stat la baza acestei reticențe a populației. Nu doar în rândul profesorilor sunt reticențe, ci și în rândul medicilor sunt oameni care nu vor să se vaccineze anti-COVID pentru că modalitatea în care s-a prezentat acest vaccin mi s-a părut destul de superficială. În primul rând trebuie să înțelegem cu ce se ne vaccinăm.

Niciun vaccin din cele care au ajuns în faza trei nu sunt aprobate. pentru niciun vaccin nu s-a depus documentația necesară. Este imposibil să spui de pe acum dacă trebuie vaccinat un vaccin ipotetic despre care nu se știe nimic. Această modalitate superficială a autorităților de a promova acest vaccin va duce și la eșecul acestei campanii.", a declarat Radu Țincu în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel