RESTRICȚII după ce a crescut numărul cazurilor. Decizia s-a luat azi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj a decis, marți, impunerea de restricții într-o o localitate din județ, unde s-au înregistrat mai mult de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori. 

„La nivel județean a fost aprobată Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj nr. 29 din data de 05 octombrie 2020, prin care, (…) ținând cont de rata de incidență a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2, în localitatea Alimpești unde s-au înregistrat mai mult de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori, începând cu data de 06.10.2020, se suspendă activitatea cu publicul a următoarelor instituții și operatori economici din localitatea Alimpești”, transmite CJSU Gorj.

Astfel, potrivit hotărârii CJSU Gorj se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor. activitatea cu publicul a cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, precum și activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc. De asenemea, se suspendă activitatea cu publicul a restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare.

„Totodată, prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj se menține închisă activitatea cu publicul a instituțiilor și operatorilor economici din localitățile Ciuperceni și Mătăsari”, mai arată CJSU Gorj, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel