Stare de urgență, 1 MAI. Arafat: Primele măsuri de relaxare

Raed Arafat a transmis un mesaj referitor la ieșirile de 1 Mai și relaxarea restricțiilor impuse după instalarea stării de urgență.

"Încă este devreme de vorbit de măsuri de relaxare și să spunem că, de mâine, s-a terminat Paștele, gata, relaxăm situația. Deci, nu va fi așa. (...) Dacă noi mergem mai departe - și am zis că după 1 mai - deci în cursul lunii mai poate că vor fi primele măsuri și nu înseamnă în 2 mai, poate prin 10, în 11, prin 15. Nu știu ce să vă zic. Poate înainte, după. Depinde cum evoluează situația. Nimănui nu-i convine să continue măsurile, dacă nu sunt necesare. Dacă noi continuăm măsurile, înseamnă că ele sunt necesare. În momentul în care considerăm că o anumită măsură nu mai este necesară, în mod clar că, în cel mai scurt timp, măsura este eliminată", a spus Raed Arafat, potrivit stirileprotv.ro.

"Rugăminte către populație"

"Măsurile de distanțare și măsurile care le-am luat până acum rămân valide. Rugămintea către populație de 1 mai este să evite să-și planifice ieșiri și să respecte regulile care au fost și pe durata Paștelui, chiar mai bine decât le-au respectat pe durata Paștelui. Relaxarea nu se va face brusc, se va face treptat, se va face într-un mod foarte bine calculate", a mai spus Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel