Repetare an şcolar. Claudiu Catană, stupefiat de afirmaţiile lui Turcan: Bulversează tot mediul educaţional!

Claudiu Daniel Catană, liderul Tineretului ALDE, critică dur faptul că vicepremierul Raluca Turcan a aruncat pe piaţă varianta repetării anului şcolar.

Citesc cu stupoare cu câtă ușurință dna Turcan, vicepremier, lansează public varianta repetării anului școlar, bulversând tot mediul educațional, dar și părinții și elevii. Il ascultam pe președintele Federației asociațiilor de părinți cum spunea ca toate discuțiile de până acum cu ministrul educației sunt în direcția continuării anului școlar și nu putem să nu ne întrebăm cu cine oare s-o fi consultat dna Turcan atunci când a avansat aceste scenarii? Oare în domeniul educației nu ar fi trebuit să vorbească ministrul Educației?

Anisie - Turcan, declaraţii contradictorii

"Chiar și într-o perioadă de criză dna Turcan încearcă să își potențeze imaginea sa în spațiul public? Așteptăm din partea Ministerului Educației o reacție în acest sens, să știm și noi de când au fost luate în calcul aceste scenarii și cu cine le-au discutat. Pentru că nu am auzit pe nimeni până la dna Turcan să prezinte o asemenea variantă.

Ba dimpotrivă: pe data de 17 martie, dna ministru Anisie ne spunea că nu se îngheață anul școlar! Îndemnul la calm și responsabilitate ar trebui să îl reia dna ministru al Educației, însă nu direcționat către părinți sau profesori, ci către dna Turcan.

Asta se întâmplă atunci când nu știi ce trebuie să faci într-o stare de urgență!", se arată în mesajul lui Claudiu Catană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel