Remdesivir, PRIMUL medicament COVID recomandat de EMA. E OFICIAL!

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a anunțat că Remdesivir este primul medicament pentru COVID-19 recomandat spre autorizare.

Agenția Europeană a Medicamentului a recomandat autorizarea condiționată de punere pe piață a medicamentului Remdesivir pentru tratarea adulților și copiilor de peste 12 ani infectați cu COVID-19, relatează ema.europa.eu

"Remdesivir este primul medicament împotriva COVID-19 care este recomandat pentru autorizare în cadrul UE", anunță Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), precizând că recomandarea va trebui aprobată de Comisia Europeană.

Astfel, după aprobarea Comisiei Europeană, medicamentul poate fi folosit oficial, iar medicii îl pot prescrie sub numele de Veklury, în Europa.

Remdesivir a fost deja aprobat pentru folosirea pe pacienții grav bolnavi în Statee Unite, India și Coreea de Sud și este aprobat pe depin în Japonia.

Agenţia Europeană a Medicamentului a recomandat deja uzul compasional al Remdesivir, care permite administrarea acestuia înainte de autorizarea sa oficială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel