Reluare activitate. Tăriceanu dă semnalul: Haideţi să venim la treabă! Sectoare oprite INUTIL!

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a declarat că Parlamentul ar trebui să revină, treptat, la treabă, asta fiind şi un exemplu bun pentru întreaga ţară, în această perioadă în care anumite sectoare economice sunt blocate complet.

"Sunt o serie de sectoare care sunt oprite inutil. Vorbeam si de administratie. Nu inteleg ce se intampla, de ce e oprita administratia. Ministere intregi. Am vorbit cu colegii de la Parlament, am vorbit cu presedintele Camerei Deputatilor, cu vicepresedintele Senatului sa reluam activitatea Parlamentului. Nu vad de ce trebuie sa stea Parlamentul acasa. Toti functionarii, toti parlamentarii, haideti sa venim la treaba, ca nu e asta o problema. Cu niste minime masuri de siguranta, putem sa reluam activitatea si cred ca ar fi si un exemplu bun pentru intreaga tara. Deci asa vad lucrurile", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Întrebat dacă restricţiile ar trebui eliminate, treptat, după data de 15 mai, liderul ALDE a declarat: "Inclusiv, atata vreme cat e instituita starea de urgenta. Starea de urgenta creeaza anumite obligatii, suspenda anumite drepturi, nu toate sunt in regula ca au fost suspendate. Am aflat ca jurnalistii de la Romania TV au inceput sa fie anchetati pentru difuzarea de stiri false in cadrul masurii de instituire a starii de urgenta. Lucrurile acestea nu sunt normale. Dar reluarea activitatii se poate face si atata timp cat este instituita starea de urgenta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel