Relaxare măsuri stare de urgenţă. Raed Arafat: În niciun caz

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Raed Arafat, şeful DSU, a vorbit despre posibilitatea relaxării măsurilor luate prin Ordonanţele Militare în România şi a anunţat când s-ar putea lua aceste decizii. 

"Nu cred că am ajuns la perioada de vârf. Dar poate că măsurile luate de noi au avut un rol major a menţine situaţia acolo unde este. Asta nu înseamnă că am trecut şi totul este bine. La acest moment trebuie să ne aşteptăm la încă o etapă dificlă. Nu putem spune că suntem în perioada de vârf acum. În niciun caz nu putem vorbi despre relaxarea măsurilor stării de urgenţă la acest moment. Cred că vârful va fi în a treia parte a lunii aprilie, dar este o estimare, nimeni  nu poate spune sigur. Vom vedea când vom ajunge acolo. 

Încă este devreme pentru noi să ne relaxăm. Nimeni nu vrea să mai ţină aceste măsuri o zi în plus, dar o relaxare poate însemna scăparea de sub control a situaţiei. Rog oamenii să asculte recomandările, să accepte măsurile care nu sunt uşor de urmat, dar sunt spre binele nostru. Nu degeaba s-a decis prelungirea stării de urgenţă!", a declarat Raed Arafat la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel