„Regele nu moare”: albumul dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, lansat de Ziua Regalității

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț va fi lansat de Ziua Regalității, pe 10 mai, de la ora 18, în foaierul Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Național din București, în prezența actorilor din distribuție.

„Regele nu moare” este un album produs de editura Vremea și conține peste 300 de fotografii realizate de Florin Ghioca, fotograful oficial al TNB. În cele 208 pagini se găsesc imagini surprinse atât pe scenă, în cadrul spectacolului „Regele moare” de Eugene Ionesco, cât și în culise, la repetiții, în turnee sau cu prilejul unor aniversări.

Alături de Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, în spectacolul regizat de Andrei și Andreea Grosu mai pot fi văzuți actorii Ana Ciontea, Florentina Țilea, Richard Bovnoczki și Șerban Pavlu. Albumul este tipărit în condiții de lux și include, de asemenea, fragmente din cronici scrise de bloggeri și critici de teatru, precumși mai multe QR coduri care oferă acces la materiale video din culisele spectacolului.

Albumul este produs de Editura Vremea, cu sprijinul Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Banca Transilvania, Asociația „I Love Community”, Teatrul Național din București și International Association of Theatre Photographers (IATP). „Regele nu moare” este disponibil online, pe site-ul edituravremea.ro, dar poate fi achiziționat și din principalele lanțuri de librării. Cu ocazia lansării oficiale a spectacolului, care va avea loc pe 10 mai la Teatrul Național din București, va fi prezentă întreaga echipă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel