Redeschidere școli. Medicul Emilian Imbri explică ”ceea ce este într-adevăr periculos”

În utlimele 24 de ore au fost raportate 1365 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. 

Medicul Emilian Imbri, managerul Spitalului „Dr. Victor Babeș”, a intervenit în direct la România TV unde a reacționat cu privire la de infectări cu coronavirus din ultimele 24 de ore. 

”Ceea ce este într-adevăr periculos este faptul că rămân peste 500 de persoane internate în terapie intensivă și că evoluția acestor persoane, în peste 80%, este foarte îngrijorătoare”, a spus Imbri. 

Întrebat despre o creștere a numărului de cazuri în contextul redeschiderii școlilor, a alegerilor locale, dar și parlamentare, medicul a precizat: 

”Dacă școlarii de vârste mai mici vor respecta niște reguli clare și dacă și școlarii de vârste mai mari vor fi prudenți și vor respecta regulile elementare atunci să știți că lucrurile nu vor fi chiar atât de grave. Nu este obligatoriu, dacă condițiile nu sunt foarte sigure și limpezi, nu este obligatoriu să înceapă școala. Nu trebuie legat începutul școlii sau școala de alegeri. Acestea pot să aibă loc în aceleași condiții, chiar dacă nu a început școala. Sunt două lucruri separate. S-a dat posibilitatea fiecăruia pe plan local să ia hotărâri cum e mai bine pentru siguranța elevului și siguranța profesorului”, a declarat Emilian Imbri, managerul Spitalului „Dr. Victor Babeș”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel