Redeschidere mall-uri mici. Arafat: Cinematograful, EXCLUS!

Șeful DSU, Raed Arafat, a comentat deciziile de redeschidere a spațiilor comerciale mici și a cinematografelor.

Șeful DSU, Raed Arafat, a comentat deciziile de redeschidere a spațiilor comerciale mici și a cinematografelor, la Digi 24.

Întrebat de Cosmin Prelipceanu despre proiectul de lege votat în Parlament, Arafat a răspuns: „O să se analizeze la CNSSU, sunt convins de asta, nu o să comentez ce s-a discutat astăzi fiindcă nu știu tot proiectul și tot ce a ieșit. Dar, problema mall-urilor și tot ce s-a discutat acolo este că mall-urile sunt, de regulă, loc de plimbare. Mai ales al copiilor, al tinerilor, toți merg la mall".

Cinematografele sunt excluse

„E adevărat că cinematografe acum este exclus să ai. Food court-ul, unde merge lumea la mâncare și tot, acolo era locul unde era multă lume, cozi, multe altele. Ăsta a fost motivul pentru care spațiul intern al mall-ului a fost considerat un risc major. Și totuși, s-au păstrat unele magazine deschise, precum spălătoriile, magazinele alimentare, optica medicală. Acolo merg oamenii care au treabă direct cu serviciul, îl rezolvă și pleacă.

Magazinele mici, acum analizăm ce înseamnă, trebuie să se uite colegii epidemiologic. E bine de acum? E bine din 1 iunie sau din 15 iunie? Trebuie analizat", a spus Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel