Recuperare după coronavirus. Miljana Grbic: 80% dintre cei infectați își vor reveni în totalitate

Miljana Grbic, șefa biroului Organizației Mondiale a Sănătății pentru România, susține că cea mai mare parte a celor infectați cu coronavirus se recuperează total. 

Șefa biroului Organizației Mondiale a Sănătății pentru România, Miljana Grbic, a vorbit în exclusivitate pentru Mediafax despre pericolul pe care îl reprezintă coronavirusul și despre cum poate fi combătută epidemia. Ea a spus că în prezent 40 de vaccinuri sunt evaluate de OMS.

Întrebată dacă este pregătită România pentru noi cazuri de coronavirus, specialistul a răspuns: 

Este România pregătită?

”Sper că nu vom avea noi cazuri, sigur că nu putem anticipa că nu vom avea noi cazuri, chiar şi aşa, aş vrea să repet că cei mai mulţi oameni care au fost infectaţi şi-au revenit foarte bine, 80% dintre oameni îşi vor reveni în totalitate, aproximativ 15% vor avea forme mai severe de îmbolnăvire, iar circa 5% pot fi în stare critică. Deci, oamenii nu ar trebui să intre în panică, oamenii trebuie să fie conştienţi în legătură cu metodele de transmitere, cu metodele de protecţie pe care ar trebui să le aplice, trebuie să ptie că în multe cazuri sunt forme uşoare ale bolii”, a precizat Miljana Grbic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel