RECORD pentru Huawei: Rezultate impresionante

Huawei Consumer Business Group (CBG) a anunțat că au fost livrate mai mult de 10 milioane de smartphone-uri Huawei P9 și P9 Plus la nivel global, realizare ce stabilește un nou record pentru companie: prima serie de flagship-uri care a fost livrată în peste 10 milioane de unități.

Piața de smartphone-uri a avut o evoluție lentă în 2016, dar Huawei P9 și P9 Plus au obținut rezultate impresionante pe segmentul premium.

Lansate în luna aprilie 2016, smartphone-urile cu sistem dual-camera, Huawei P9 și P9 Plus au fost primele smartphone-uri high-end din portofoliu Huawei care au fost dezvoltate în colaborare cu legendarul brand german în industria optică, Leica Camera AG.

Livrările globale de P9 au depășit 2,6 milioane în doar șase săptămâni de la lansarea lui globală. Huawei P9 a câștigat importante premii precum cel acordat de EISA - European Consumer Smartphone 2016-2017 și cel obținut la ediția CES Asia - Best Personal Computing Device.

Huawei face progrese semnificative pe piața globală a smartphone-urilor high-end. În al treilea trimestru din 2016, Huawei a livrat 33,59 milioane de smartphone-uri, în creștere cu 23% față de anul precedent, dispozitivele mid spre high-end reprezentând aproximativ 44% din totalul livrărilor.

[citeste si]

Cota de piață Huawei este în acest moment de peste 15% în 30 de țări și de peste 20% în 20 de țări. Compania a făcut progrese vizibile pe piețe-cheie, precum Marea Britanie, Franța sau Germania.

În 2016, Huawei s-a clasat pe locul 72 în "Top 100 cele mai valoroase branduri la nivel global", top realizat de Interbrand, urcând 16 locuri din 2015. Huawei a fost din nou inclusă în primele 100 cele mai valoroase branduri la nivel mondial, în topul realizat de Brand Z, clasându-se pe locul 50 și urcând astfel 20 de poziții față de anul 2015, când s-a clasat pe locul 70. În noiembrie, Huawei a fost numit "Best Consumer Electronics Brand" în clasamentul realizat în China de către compania GfK, "Best Brands 2016", bazat pe un sondaj în rândul consumatorilor din această țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel