Record la Maratonul Vaccinării organizat de Universitatea Carol Davila. La maratonul făcut de omul lui Cîțu au fost doar 30 persoane vaccinate

Maratonul Vaccinării a ajuns la ediția a doua, după ce prima ediție a fost un real succes
Maratonul Vaccinării a ajuns la ediția a doua, după ce prima ediție a fost un real succes

Record la Maratonul Vaccinării din București, ediția adoua! 

Nou record înregistrat la Maratonul Vaccinării din București! La evenimentul organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, au venit 23.291 persoane să se vaccineze. Mai precis, maratonul s-a desfășurat în două locuri: Sala Palatului (12.784 persoane vaccinate cu Pfizer și 1.528 cu Johnson&Johnson) și Biblioteca Națională (8.125 persoane vaccinate cu Pfizer și 854 cu Johnson & Johnson).

La prima etapă a Maratonului Vaccinării Bucureşti, desfăşurată în perioada 7-10 mai 2021, s-au vaccinat 20.360 de persoane. Așadar, acum vorbim de un nou record

”Record la Maratonul Vaccinării București: 23.291 persoane vaccinate! Se poate! Peste 1.300 de medici, rezidenți, asistenți medicali și studenți; două locații: Sala Palatului (12.784 persoane vaccinate cu Pfizer și 1.528 cu Johnson&Johnson) și Biblioteca Națională (8.125 persoane vaccinate cu Pfizer și 854 cu Johnson & Johnson); 50 de fluxuri de vaccinare; Vaccin - Comirnaty produs de Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani și Janssen produs de Johnson & Johnson, fiind autorizat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Evenimentul a fost organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV)”, aceasta este cronica evenimentului organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, postată luni dimineaţă pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Zeci de mii versus zeci

Dacă evenimentul organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti a fost un real succes, nu același lucru se poate spune și despre Maratonul Vaccinării al ANMCS (Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate), instituție care s-a gândit că este extraordinar să facă un maraton în timp ce altul avea loc. Dar probabil, noul președinte al instituției, Vlad-Teodor Berbecar, din servilism, fiind adus în funcție de PNL, a dorit să iasă în evidență și să-l impresioneze pe Florin Cîțu și s-a mobilizat făcând un maraton în weekendul care tocmai a trecut, deodată cu celălalt maraton organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti.

Normal era să nu se facă mai multe maratoane în același timp, astfel încât cei care nu puteau ajunge acum la vaccinare, să poată să meargă în alt weekend. Și dovadă că a fost o greșeală că ANMCS a făcut maraton în acest weekend este numărul persoanelor vaccinate: doar 30! Vă dați seama cât efort, câtă logistică, iar la final să ai doar 30 de persoane vaccinate, în timp ce la evenimentul organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti să fie zeci de mii?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel