Record de MORȚI în România. Mahler: "Medicina NU are altă SOLUȚIE". Apel DISPERAT

Beatrice Mahler, managerul Institutului "Marius Nasta" din București, a vorbit despre pandemia de COVID-19 și despre creșterea îngrijorătoare a numărului de decese. 

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat astăzi un nou record de decese. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 39 de decese din cauza COVID-19, bilanțul total ajungând astfel la 2.343 de decese.

În acest context, Beatrice Mahler, managerul Institutului "Marius Nasta" din București, s spus că situația este îngrijorătoare și că în acest moment este nevoie mai mult decât oricând ca măsurile impuse de autorități să fie respectate de către populație.

“Îmi doresc să cred că măsurile care sunt recomandate și care au fost și vor fi sporite în următoarea perioadă vor fi respectate pentru că este singura soluție prin care putem spera la o diminuare a creșterii numărului de cazuri. Sper ca toată populația să înțeleagă că trebuie să ne concentrăm asupra acestor lucruri, chiar dacă măsurile repetate de noi, medicii, sunt poate refuzate a fi acceptate pentru că înseamnă o schimbare de comportament. Din păcate, medicina în acest moment nu are altă soluție și singura modalitate să ne protejăm sănătatea este să respectăm regulile”, a precizat Beatrice Mahler, pentru b1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel