Reacţii din PSD, după declaraţiile lui Klaus Iohannis. Dumitru Buzatu: Speră să aducă PNL şi USR la guvernare. Ăsta e ţelul său!

Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Liderul PSD Vaslui a reacţionat după discursul lui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni şi a anunţat că scopul şefului statului este de a aduce PNL şi USR la guvernare. 

"Afirmaţiile preşedintelui Iohannis se înscriu în linia de până acum şi iată că, din cauza conjuncturii actuale, şeful statului are ocazia să atingă nivelul cel mai înalt al acestui discurs demagogic. Situaţia internă i-a dat ocazia să respingă propunerile de remaniere fără nicio justificare, utilizând doar nişte formule generale şi sperând că astfel îşi va atinge ţelul, acela de a aduce PNL şi USR la guvernare. Vom vedea ce pot face aceste două partide pentru concetăţenii lor. Eu prevăd că vin zile austere pentru români şi cred că lucrurile acestea nu vor întârzia foarte mult", a declarat Dumitru Buzatu.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că nu acceptă nicio propunere de remaniere a Guvernului şi a afirmat că Executivul are nevoie de o nouă confirmare în Parlament, solicitând ca această procedură să fie declanşată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel