Răzvan Zamfir, reacție DURĂ pentru Monica Anisie: Opriți-o pe femeia asta! Opriți-o!

Jurnalistul Răzvan Zamfir a reacționat dur în direct, pe seama declarațiilor ministrului Monica Anisie în ceea ce privește suspendarea cursurilor în școli și grădinițe. 

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au reacționat după ce Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat astăzi că nu există un motiv pentru închiderea școlilor și a spus că profesorii, elevii și părinții nu trebuie să intre în panică. În plus, aceasta a mai afirmat că "a transmis o procedură de suspendare a cursurilor în școli ce presupune că dacă există un caz de îmbolnăvire în cadrul unei unități de învățământ, Inspectoratul școlar, împreună cu Direcția de Sănătate Publică, poate decide suspendarea cursurilor". Însă, s-a luat ulterior, decizia suspendării cursurilor. Vezi aici

Cum a reacționat Răzvan Zamfir în direct pe seama declarațiilor Monicăi Anisie

"Opriți-o pe femeia asta, opriți-o că din punctul meu de vedere e subiect de CSAT, ca să citez din nou din Firea. Deci femeia asta ridică vulnerabilități la siguranța națională. Radu, ca să-mi confirmi să fiu sigur că nu am avut halucinații auditive, a spus că acolo unde este confirmat un caz de coronavirus, autoritățile POT lua decizia suspendării cursurilor? Deci doamna asta Anisie, care cu regret constat că a fost cadru didactic, nu știu ce e, nevastă de milițian și fostă colaboratoare a domnului Cumpănașu... ceea ce ar fi trebuit pentru Ludovic Orban să reprezinte niște semne de întrebare, dacă nu, niște certitudini cu privire la imposibilitatea ca doamna aceasta să facă parte din Guvern. Deci ea crede că trebuie să ai un caz de COVID-19 confirmat în școală ca să suspenzi cursurile. Ea așa crede!", a spus Răzvan Zamfir, în direct la B1 TV. 

"Nu vreți doamnă și un deces?!"

"Ai zeci de soluții. Poți să muți vacanțele, poți să le tragi un pic, poți să pierzi două săptămâni de școală, doamne iartă-mă. Am văzut cum au ajuns miniștri niște semianalfabeți care nu cred că au avut două săptămâni de școală, cu diplome obținute cine știe cum. Și în momentul de față Anisie vorbește despre posibilitatea închiderii sau suspendării cursurilor, dacă e confirmat cazul în școală! Dar nu vreți doamnă și un deces ca să luați dvs. o decizie?! Partea bună e că decizia nu e la doamna asta, ci la Vela, care pare cel mai lucid om de la masa aia", a completat el. 

Citește aici declarația Monicăi Anisie: Monica Anisie, ministrul Educației, decizie în privința închiderii școlilor din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel