Răzvan Cuc, mesaj FERM pentru preşedinte: Trebuie să vă preocupe soarta lor, nu cum 'daţi' la televizor

Răzvan Cuc
Răzvan Cuc

Răzvan Cuc, ministru al Tranporturilor în Guvernul Dăncilă, i-a transmis un mesaj ferm preşedintelui Klaus Iohannis şi i-a cerut acestuia să fie mai preocupat de soarta medicilor şi a pacienţilor afectaţi de noul coronavirus. 

"Să-i spună cineva Generalului Suprem (asta dacă acceptă alte opinii, ceea ce nu e cazul) că nu este vreun lider care poate acum să-i liniștească pe "dragii de suceveni" doar cu rugămințile din timbrul vocal inconfundabil de la Palat.

Putem să spunem că din cauza oameniilor girați de el a ajuns, acum, Suceava unde este (manager de spital judeţean incompetent, președinte de consiliul județean care se trece pe lista de testare pentru noul coronavirus dându-se drept medic, că să beneficieze de testare, dar și omiterea raportării deceselor a 13 persoane).

Aceștia sunt oamenii care le-au fost sugerați sucevenilor ca fiind drept autorități locale în care să aibă încredere și care își fac treaba. Am văzut cu toții cât de bine și-au făcut-o. Poate se găsește cineva (nu știu cine) să îi dea un sfat: TREBUIE SĂ ÎNCEPEȚI TESTAREA MEDICIILOR ȘI DOTAȚI CU TOT CE E NECESAR TOATE SPITALELE DIN ROMÂNIA.

Dacă medicii sunt în prima linie, așa cum susține toată lumea, aveți cu adevărat grijă de ei!!! Unii dintre ei chiar sunt pacienți, în aceste momente grele, și trebuie tratați cu maximă celeritate.

Trebuie să vă preocupe cu adevărat soarta lor, nu doar cum arătați, cum vă îmbrăcați sau cum "dați" la televizor.", a scris Răzvan Cuc pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel