Răzvan Ciobanu, moarte controversată. Cea mai citită știre despre celebrul creator de modă

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit. A fost știrea dimineții de luni. Nu orice zi de luni, ci a doua zi de Paști. A fost găsit fără viață, pe un câmp, cu mașina făcută bucăți. 

Moartea lui Răzvan Ciobanu este la fel de controversată ca viața. Anchetatorii nu exclud nicio variantă. Astăzi, părinții lui au ajuns la IML, unde vor afla ce s-a întâmplat cu fiul lor. Va fi elucidat ”misterul”, după cum anunță posturile TV. 

Răzvan Ciobanu a fost un om simplu și onest, spun cei care l-au cunoscut. Nu era ca ceilalți, nu făcea jocuri ascunse, nu avea interese. 

Creatorul de modă avea o altă orientare sexuală, dar a considerat demn să nu facă din asta o etichetă, să-și trăiască viața intimă în intimitate. Dar nu întotdeauna intimitatea i-a fost respectată, rămânând în atenția presei prin diferite scandaluri mondene. 

În ciuda subiectelor de cancan ce au planat în jurul lui, cea mai citită știre nu a fost despre imaginea lui pătată, cea pe care spun unii apropiați că ar fi vrut să ”și-o spele”. Cea mai citită știre despre celebrul creator de modă a fost despre cum el a reușit o transformare spectaculoasă, fiind luat ca model de mulți dintre cei care se luptă cu starea lor actuală. 

Vezi AICI cea mai citită știre despre Răzvan Ciobanu 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel