Rata de infectare în București a trecut de 7. Berbeceanu: Degeaba luăm măsuri. DSP: Suntem pe un platou

Bucureștiul a înregistrat, în ultimele 24 de ore, încă 1867 de cazuri de coronavirus, din totalul național de 6.460 de cazuri. 

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, după cum ne anunță Grupul de Comunicare Strategică. Astăzi, am aflat că București conduce topul infectărilor, din această perspectivă, depășind 7,04 rata de infectare la mia de locuitori. Este urmată de Constanța, cu 6,88, și Ilfov, cu 6,77, ambele aflate sub forme de carantină locală. 

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, ne spune că degeaba s-ar lua măsuri mai stricte, precum carantina, dacă nu sunt respectate. ”Apreciem că nu este nevoie de alte măsuri. Degeaba iei foarte multe măsuri pe hârtie dacă nu le respecți” a spus el, încrezător că pot limita evoluția pandemiei chiar și fără măsuri, în ciuda situației critice din București. 

De aceeași părere e și directoarea DSP București care ne spune că suntem pe un platou aflat la o medie de 1.700 noi cazuri/zi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel