Rapid este cu un picior în Liga a II-a

rapid
rapid

Magistrații Tribunalului București urmează să decidă, vineri, planul de reorganizare stabilit de creditori pentru SC FC Rapid SA, pentru achitarea unor datorii care se ridică la 148.029.085 lei (aproximativ 34 milioane de euro), conform tabelului preliminar de creanţe admis de adminstratorul judiciar în dosarul de insolvenţă.

În acest caz, preşedintele AFAN, Dumitru Costin, a declarat că Rapid nu va primi licenţa pentru a evolua în Liga I în sezonul următor dacă Tribunalul Bucureşti nu aprobă planul de reorganziare.

 "Nici măcar planul ăla acceptat de creditori nu a fost respectat în trei luni de zile, este clară neplata drepturilor salariale deja puse în plan. Dacă nici astea nu sunt respectate, atunci nu văd de ce judecătorul ar aproba în instanţă un plan care în trei luni de zile e fărâmiţe.

 În consecinţă, adio licenţă, Rapid merge în Liga a II-a, în ciuda eforturilor pe care aceşti jucători minunaţi le fac. Rămân fără jucători, fără licenţă şi este posbil să se ajungă şi la faliment. Rapidul îşi va pierde jucătorii dacă nu înţelege că trebuie să-i plătească", a afirmat presedintele AFAN, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel