Rafila și-a aruncat masca, în direct, la Digi 24! De ce a făcut-o

Profesorul Alexandru Rafila şi-a aruncat masca de la gură, în direct la TV.

Invitat, vineri seara, la Digi 24, profesorul Alexandru Rafila a început emisiunea cu masca la gură, însă după câteva minute a renunţat la ea. Profesorul Rafila a explicat şi de ce şi cum trebuie făcut acest lucru. 

"Cred că trebuie să ne mai gândim, şi cei care au decizia trebuie să se gândească şi să discute excepţiile de la această regulă (n.r. - de purtare obligatorie a măştii) pentru că sunt situaţii - dumneavoastră nu puteţi fi prezentator şi să vorbiţi cu masca pe figură - în curând şi eu o să trebuiască să renunţ la mască. Trebuie să prevedem şi excepţiile de la utilizarea măştii. Poate când se va lua o decizie cu redeschideraea piscinelor, de exemplu, nu cred că va dori să stea nimeni cu masca la piscină, nu o să stea în sala de fitness cu masca, pentru că face o activitate fizică intensă şi trebuie să respire. Atunci trebuie să găsim soluţii pentru astfel de activităţi; ele trebuie să fie prevăzute pentru a putea cu toţii să respectăm un cadru legal.

Eu o să scot acum masca, aici am un coş de gunoi, am scos-o corect, o arunc fără să o ating", a explicat profesorul Rafila, moment în care şi-a scos masca de la gură, subliniind că se află la o distanţă regulamentară faţă de moderatoarea emisiunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel