EXCLUSIV  Rafila, despre starea românului cu COVID-19. Informații de ULTIMĂ ORĂ

Dr. Alexandru Rafila a vorbit, înaintea evenimentului organizat de DC Media Group, despre starea românului diagonosticat cu coronavirus.

„Putem spune că, în total, au fost testate 55 de probe. Este doar una pozitivă. E o activitate continuă. Vă vom ține la curent dacă apar lucruri care sunt semnificative pentru sănătatea publică", a spus Alexandru Rafila înainte de evenimentul „HEALTH ROMANIA – Ediția a III-a: FINANȚAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE. FINANȚAREA TREBUIE SĂ URMEZE PACIENTUL?", organizat joi de DC MEDIA GROUP.

„Până în momentul de față, nu avem o altă probă pozitivă. Starea pacientului este chiar bună. Singurul lucru care a alertat autoritățile a fost testul pozitiv, el fiind unul dintre cei de la care s-au prelevat probe", a spus acesta.

„Nu există un tratament specific. Dacă apar simptome, se tratează simptomatic”, a explicat Rafila.

„Spălatul pe mâini, care pare o chestiune banală, este extrem de eficient ca măsură de prevenție, și nu mă refer doar la infecția cu coronavirus", a subliniat acesta.

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business şi DC Medical, organizează la data de 27 FEBRUARIE 2020, "HEALTH ROMANIA – Ediția a III-a: FINANȚAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE. FINANȚAREA TREBUIE SĂ URMEZE PACIENTUL?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel