Rafila: Cîțu mi s-a părut o persoană agreabilă, dar acum cred că a vrut să fie actor de film în altă viață

Sursă foto: Captură YouTube Guvernul României
Sursă foto: Captură YouTube Guvernul României

Deputatul PSD Alexandru Rafila și-a exprimat punctul de vedere față de clipurile care încurajează campania de vaccinare și la care membrii Guvernului României sunt protagoniști.

Invitat telefonic la emisiunea Exces de Putere de la Antena 3, Alexandru Rafila a vorbit despre campania Guvernului de stimulare a vaccinării printr-o serie de clipuri în care membrii Executivului încearcă să convingă cetățenii că imunizarea într-un număr cât mai mare ne va aduce din nou la viața de dinainte de pandemie:

Cred că cea mai mare greșeală, mai ales când faci o campanie de comunicare cu mult vizual, este să o politizezi. Ideea aceasta nefericită în care primul ministru, membrii Guvernului, cei care transmit mesajele nu știu dacă e de bun augur. Există suficient de multă reticență în ceea ce privește clasa politică în general și cu atât mai mult Guvernul României și cred că era mult mai corect fie să fie oameni simpli în care cei care priveau clipurile se regăseau, mi se părea mult mai normal să fie așa, decât să încerci să obții un capital de imagine. Singurii care ar putea să fie beneficiarii publicității sunt cei care joacă în aceste videoclipuri și nu cetățenii care ar trebui să asculte sfaturile Guvernului. Eu nu am observat o îmbunătățire subită a încrederii publice în ceea ce privește raportul cu autoritățile guvernamentale care să justifice o preluare a acestei campanii direct de membrii Executivului“, e de părere deputatul PSD Alexandru Rafila.

Flori Cîțu a adus critici PSD-ului pentru că nu face parte din provocare

Jurnalistul Adrian Ursu i-a amintit deputatului PSD că Florin Cîțu a lansat o provocare pentru întreaga clasă politică de a se implica într-o astfel de campanie:

„Nu cred că am avut vreun moment de ezitare în ceea ce privește această campanie de vaccinare. Cred că domnul Cîțu face o greșeală majoră de politizare a insuccesului. Încearcă să arunce insuccesul campaniei de vaccinare, deoarece dânsul s-a angajat că la 1 iunie 5 milioane, la 1 august 10 milioane. Dacă lucrurile erau bune era succesul Guvernului, dacă nu reușesc e vina opoziției. Este o splitare fără niciun fel de responsabilitate a eșecului acestei campanii către opoziție fără să se gândească că lucrul acesta, în loc să mobilizeze oamenii îi demobilizează pentru că, dacă tu vrei să ajuți, să faci bine și vine premierul și îți spune că dumneata nu faci bine pentru că ești de la PSD, credibilitatea și mesajul este greșit.

La început mi s-a părut o persoană agreabilă, dar văzându-l în intervențiile publice îmi dau seama că dânsul cred că a vrut să fie actor de film în altă viață pentru că tot timpul încearcă să transmită un mesaj contondent, își modifică vocea, poziția e puțin modificată. Când a prezentat programul de guvernare ne-a zis nouă, celor de la PSD, că suntem analfabeți, acum a venit să prezinte PNRR-ul și nu a prezentat absolut nimic. Are niște ieșiri care mi se pare penibile“, a conchis Alexandru Rafila.

CITEȘTE ȘI  -   Ice Bucket Challenge. Campania video de vaccinare a Guvernului. Vâlcu: De ce este o greșeală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel