Rafila, APEL la Tătaru: Să se gândească!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Profesorul Alexandru Rafila a făcut un apel la adresa ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Profesorul Alexandru Rafila a lansat un apel la adresa ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după ce acesta a anunțat că vom avea primele doze de vaccin împotriva Covid-19 în decembrie. 

„Orice vaccin are un proces lung de autorizare. De data aceasta, pentru că discutăm de o situația excepțională, procesul a fost scurtat. Investițiile făcute de Comisia Europeană, SUA, Marea Britanie, alături de companiile private, au fost uriașe. Sunt fără precedent in istorie. Nu există niciun medicament în care să se fi investit atâția bani într-un timp atât de scurt”, a declarat Alexandru Rafila la Digi24. 

Rafila, apel către Tătaru 

În continuare, Rafila a precizat că „chiar dacă vaccinul va fi autorizat în luna decembrie, de la momentul autorizării și până la vaccinarea efectivă a celor care sunt în prima linie, este un drum care trebuie urmat și mai ales, organizare logistică care trebuie făcută.”

„Eu aș vrea să-l rog pe domnul ministrul Tătaru că, decât să anunțe aceste termene decembrie ș.a.m.d... Nu știu de ce tocmai luna decembrie este luna în care va fi acest vaccin disponibil în România, să se gândească la logistica extraordinară care trebuie pusă la punct”, a transmis Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel