Rafila, apel către populație: Lumea să fie cât mai atentă acolo unde merge

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Profesorul Alexandru Rafilaa făcut un îndemn către populație și a recomandat mai multă atenție acolo unde mergem și interacționăm cu alte persoane.

Oamenii trebuie să fie cât mai atenți acolo unde merg și interacționează cu alte persoane, spune profesorul Alexandru Rafila, întrebat dacă se așteaptă la o creștere foarte mare a cazurilor de Covid în contextul apropierii sezonului de gripă: „Mi-e și frică să spun mai mult decât atât”, scrie Mediafax. 

Întrebat, luni seară, la Digi24, dacă poate face o previziune pentru perioada următoare, în contextul în care se apropie sezonul gripal, în privința creșterii numărului de îmbolnăviri Covid, Rafila a răspuns: „Mă aștept să fie o creștere. Mi-e și frică să spun mai mult decât atât, nu vreau să trăim momente dramatice”.

Un mesaj pentru toată lumea

În opinia medicului, mesajul pentru toată lumea este să încerce să fie cât mai precaută acolo unde se deplasează și unde interacționează cu alte persoane.

„Nu trebuie altceva decât să fim puțin atenți, să putem avea speranța că această creștere va fi limitată și va putea fii absorbită de sistemul sanitar”, a adăugat profesorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel