EXCLUSIV  Rafaelo Varga, din focarul de Covid-19: A fost şocant când am aflat, de fapt, cu cine am vorbit

A fost şocant când a aflat, de fapt, cu cine a vorbit în focarul din Suceava.

Un jurnalist care transmite din focarul de la Suceava povesteşte cât de greu e şi ce simte atunci când află că persoane cu care a discutat sunt confirmate, ulterior, cu coronavirus.

Rafaelo Varga a povestit cum e atunci când află că o persoană pe care a intervievat-o în urmă cu câteva zile este confirmată cu coronavirus. Tânărul reporter a povestit că, din dorinţa de a realiza materiale cât mai bune pentru public, uită efectiv de pericolul la care se expune, intrând în contact, iată, cu persoane infectate cu Covid-19.

"Era şocant, însă faptul că sunt tânăr şi că la mine meseria asta e o pasiue nebună, ca să zic aşa, mă gândesc că probabil fiind foarte multă agitaţie, muncind foarte mult, încercând să scot la iveală cât mai multe poveşti, să aduc în faţa oamenilor realitatea, nu stau să mă gândesc la pericolul la care mă expun. De exemplu, o doamnă doctor de la ambulanţă, cu care am vorbit în prima zi când am ajuns acolo, ne poveste despre ambulanţierul care a murit. Fusese colegă cu acel ambulanţier şi după câteva zile a fost confirmată cu coronavirus", a povestit Rafaelo Varga.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel