Rafael Nadal, mesaj în limba română la aniversarea Simonei Halep

Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA

Simona Halep (6 WTA) a împlinit 28 de ani, vineri, iar românca a primit numeroase mesaje de felicitare. Printre acestea se numără și unul venit de la Rafael Nadal.

Într-o postare făcută pe contul oficial de Instagram al Academiei lui Rafael Nadal, vineri seara, Halep a primit un mesaj de felicitare atât în limba engleză, cât și în limba română: "La mulți ani, Simona Halep! Bucură-te de ziua ta!".

La postarea respectivă a fost atașată o fotografie cu Rafael Nadal și Simona Halep, după ce aceștia au câștigat turneul de Mare Șlem de la Roland Garros din 2018, în proba masculină, respectiv feminină.

Simona Halep a împlinit, vineri, 28 de ani. Constănțeanca a primit un mesaj special și din partea antrenorului australian Darren Cahill, care va reveni alături de fostul lider mondial la începutul anului 2020: "Faţa aceea când ştii că vin cadourile! La mulţi ani, Simona Halep! Să ai o zi minunată şi să te asiguri că băieţii, Toni (n. red. – Iuruc) , Theo (n. red. -Cercel) & Daniel (n. red. – Dobre) au grijă de tine azi. Felicitări pentru aniversarea excelentă a 28 de ani. Hai să o facem pe următoarea şi mai bună", a scris Cahill, ataşând o fotografie cu Simona Halep când aceasta zâmbeşte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel