Raed Arafat, precizare despre vaccinul anti COVID-19. „Nu suntem singurii”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Raed Arafat a făcut o precizare importantă despre vaccinul anti-Covid-19, după ce primele doze au ajuns în România. 

Șeful DSU Raed Arafat a precizat, vineri, după ce primele doze de vaccin anti-Covid-19 au ajuns în România, că „nu suntem singurii care aplicăm acest vaccin sau care au importat acest vaccin.”

„Vaccinul îl găsiți în toate țările membre ale Uniunii Europene, în SUA și în alte țări care îl aplică populației. Asta înseamnă că a fost un scrutin foarte serios. În țări precum Germania, Franța, Marea Britanie, SUA, Polonia, Ungaria, toți aplică acest vaccin. Nimeni nu dorește să riște viața populației sale. Au fost analize ale experților.”, a continuat șeful DSU.

De asemenea, Raed Arafat a mai spus că „există o campanie amplă de informare de la care vor putea oamenii care încă mai au întrebări să intre, să caute răspunsurile și să găsească, în liniște, explicațiile și de ce, de fapt, este bine să ne vaccinăm. Acest vaccin este sigur, chiar dacă a fost dezvoltat într-o perioadă relativ scurtă. Asta nu-l face un vaccin mai puțin sigur decât altele.”

„Orice întrebare este binevenită, la orice moment, pentru a lămuri orice semn pe care îl are cineva, ceva ce nu l-a convins încă se se vaccineze.”, a subliniat ulterior Arafat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel