Radu Buzăianu l-a taxat pe Gigi Becali după o declarație controversată

Radu Buzăianu
Radu Buzăianu

Radu Buzăianu l-a taxat pe Gigi Becali pe contul său de Facebook.

„Dacă echipa asta ne dă gol, eu îmi tai gâtul”, spunea Becali după turul cu Guimaraes de la Giurgiu, terminat 0-0. După golul de 1-0 marcat din penalty de Tapsoba, fotbalistul a dus mâna la gât și a făcut un gest sugestiv.

Radu Buzăianu a comentat, ulterior, pe pagina sa de Facebook: „Becali, dincolo de prejudiciul pe care îl face fotbalului, prejudiciul care mā intereseazā e cel pe care-l face ortodoxiei. Bāscālirea ortodoxiei e una din formele importante de cretinism uman. (...) Acum o sāptāmânā a zis cā-și taie capul dacā dau portughezii gol. Comemorarea tāierii capului lui Ioan Botezātorul e una dintre marile sārbātori ortodoxe. S-a întâmplat azi (n.r. joi)”.

Se retrage Becali?

În altă ordine de idei, Gigi Becali ia în calcul retragerea din fotbal după ce echipa sa a ratat calificarea în grupele Europa League, pentru al doilea an consecutiv. Patronul FCSB-ului afirmă că este posibil ca ratarea obiectivelor din ultimii ani să fie un mesaj pentru deciziile proaste luate.

„Cu siguranţă că este o pedeapsă de Sus. Domnul ştie de ce. Poate e mai bine aşa pentru mine. Poate nu trebuie să ma calific şi să iau campionatul la anul. Poate e nevoie să mă las, poate îmi dă Domnul semne şi atunci o să mă las”, a spus Gigi Becali la Pro X.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel