Radu Buzăianu a RĂBUFNIT: "Iertați-mă, doar nesimțirea... Principala cauză la noi asta este: IDIOTUL"

Radu Buzăianu
Radu Buzăianu

Jurnalistul Radu Buzăianu a răbufnit și a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare. Totul a plecat de la moartea profesorului Ovidiu Băjenaru.

"Când îti mor două personalități medicale într-o săptămână infectate cu coronavirus, iertați-mă, doar nesimțirea te mai poate pune în situația penibilă de a explica virusul ca nefiind mare lucru. Principala cauză de răspăndire a virusului la noi asta este: idiotul care le spune infectaților că nu au nicio problemă. Mă uitam azi la o știre cu niște jandarmi care l-au luat pe unu reclamat de prieteni că are simptome și umblă ca și când n-ar avea nimic. Ne putem uita din unghiul ăsta: au ajuns să ridice oameni de pe stradă.

Au ajuns să se toarne ca la securitate. Sau ne putem uita din unghiul celălalt. La un descreierat au ajuns informațiile că asta cu coronavirusul e o vrăjeală. Descreierat fiind i-a părut că așa e. Descreierat fiind intr-o pandemie a fost simplu să se și infecteze. Infectat, cu simptome și descreierat, în loc să se izoleze, aflând că asta cu virusul e o vrăjeală se comporta “as nothing happened”, cum îi place românului să spună. Cam ce trebuiau să facă prietenii și apoi jandarmii azi cu el?

A) să-l lase în nebunia lui.

B) să-l ducă naibii la spital si să-l izoleze, dacă singur nu-l duce capul că trebuie să facă asta", a scris Radu Buzăianu pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel