Radu Banciu, amendat de Poliţie, după ce a plecat de la serviciu spre casă

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a explicat în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu", de luni, de la B1 TV, cum a fost amendat de Poliție cu suma de 10.000 de lei, când se întorcea de la serviciu, în data de 8 aprilie. Amenda a primit-o în plic la poștă, a anunțat realizatorul. 

Realizatorul a povestit că pe 8 aprilie a fost oprit de Poliţie, la ora 22.55, la zece minute după ce şi-a încheiat emsiunea. El se afla în maşina postului de televiziune şi se îndrepta spre casă, iar agentul l-a amendat pentru că nu avea la el adeverinţă de la serviciu care să ateste acest lucru şi nici legitimaţie de serviciu. Avea în schimb declaraţia pe propria răspundere, în care era bifat punctul că se deplasează în interes profesional, însă poliţiştii nu au luat în considerare acest lucru.

Formularul de amendă nu a fost completat în faţa sa, susține Banciu. "Procesul verbal a fost completat în lipsă, din motive de securitate sanitară", se arată în formularul de amendă şi deşi poliţistul i-a spus că va fi amendat cu 2.000 de lei, în procesul verbal care a fost trimis prin poştă a trecut 10.000 de lei. Radu Banciu, a spus că va contesta amenda în instanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel