PSD reacționează după ce Klaus Iohannis și-a anunțat participarea la ședința de Guvern

Un fotoliu pentru președintele Klaus Iohannis
Un fotoliu pentru președintele Klaus Iohannis

Eugen Nicolicea, preşedintele Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, a reacționat după ce Klaus Iohannis s-a prezentat la Guvern pentru a participa la ședința Executivului. Pe ordinea de zi  a Guvernului se află Ordonanța de Urgență care aduce o serie de modificări importante în legislația penală.

Înainte de începerea ședinței Guvernului, președintele Klaus Iohannis a avut o discuție în cabinetul premierului cu ministrul Justiției, Florin Iordache.

Față de acest aspect, Eugen Nicolicea a declarat , la Antena 3, în cadrul emisiunii „Previziuni", că pe Iohannis „l-a apucat grija" de PSD și că se așteaptă să „încurce" ședința de Guvern.

„Poate să încurce, poate să facă o concesiune mediatică. Ați văzut că s-a dus la CSM și îi îndemna pe judecători și procurori să facă vocalize, să fie mai vocali, deși acest îndemn era cu încălcarea legii. Știți că judecătorii și procurorii nu au dreptul să se pronunțe la dosarele pe care le au. Atunci ce vocalize să facă? Probabil că același gen de încurcătură vrea să producă și la Guvern.

[citeste si]

Dacă o să înceapă să pună bețe în roată, va fi problema, ce se întâmplă cu punctele care nu se încadrează în prevederile constituționale? Probabil, dacă ar fi anunțat din timp, s-ar fi grupat pe aceste categorii în așa fel încât să participe exact la punctele de vedere.", a declarat Eugen Nicolicea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel