PSD-iștii acuză liberalii că bagă România în criză de specialiști în muncă

Social democrații arată că liberalii prin vocea ministerului educației scad numărul școlilor profesionale din România, fapt ce va duce la criză de specialiști în muncă, deși  Monica Anisie a declarat că numărul școlilor profesionale va crește. 

În condițiile în care, țara noastră se confruntă cu o criză de specialiști, pentru anul viitor numărul școlilor profesionale vor scădea cu 5000 de unități, cel puțin asta scriu reprezentanții PSD. 
 
"Ministerul Educației #scade numărul de locuri în #școlileprofesionale pentru anul școlar 2020-2021, de la 60.000 la 55.000, în condițiile în care ministrul Monica Anisie a declarat exact opusul.

Scăderea numărului cu 5.000de locuri la școlile profesionale are loc în contextul în care #patronatele cer tot opusul și anume creșterea acestora.

Toate acestea în condițiile în care România se confruntă cu o criză acută de specialiști în muncă, iar #PSD a mărit, anul trecut, numărul de locuri din școlile profesionale de la 54.000 la 60.000. #GuvernațiNUmaiMimați", este postarea PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel