PSD: Iohannis pune bețe-n-roate chiar primarilor din partidul care îl susține la alegeri

Membri PSD
Membri PSD

„Iohannis a blocat toate investițiile noi la nivel local”, a transmis, luni, PSD.

În contextul în care preşedintele României, Klaus Iohannis, a trimis Curţii Constituţionale o sesizare de neconstituţionalitate privind Legea bugetului de stat pe anul 2019, PSD precizează că, în final, cei care suferă sunt cetățenii.

„Iohannis a blocat toate investițiile noi la nivel local. Niciunul dintre primarii sau președinții de consilii județene nu poate demara investiții noi din cauza președintelui care a contestat bugetul la Curtea Constituțională. Deci, din cauza obsesiei sale de a ataca și de a bloca PSD, Iohannis pune bețe-n-roate chiar primarilor din partidul care îl susține la alegerile prezidențiale”, transmite PSD, luni, 25 februarie, pe contul oficial de Facebook.

„Cei care suferă în final sunt cetățenii care așteaptă realizarea noilor investiții în drumuri, școli și spitale”, adaugă PSD.

„Iohannis va trebui să își ceară scuze”

„Dacă plângerea sa la Curtea Constituțională va fi respinsă, Iohannis va trebui să își ceară scuze față de toți copiii și părinții care nu au primit alocațiile mărite de la 1 martie și față de toți cetățenii care așteaptă realizarea investițiilor în localitățile și județele lor!”, a transmis PSD în același mesaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel