PSD, atac la Iohannis. Claudia Ţapardel: Se incită la ură, de vină este preşedintele

Florin Răvdan / 16 mai 2019 / 16:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Eurodeputatul Claudia Ţapardel, de la PSD, a lansat un nou atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Aceasta a transmis, printr-un comunicat de presă, că principalul vinovat pentru "incitarea la ură şi la violenţă din această campanie electorală este Klaus Iohannis". 

„Cu 10 zile înainte de votul foarte important din 26 mai, când românii îşi vor putea alege reprezentanţii în Parlamentul European, se observă o escaladare a violenţei verbale şi, pe alocuri, chiar a celei fizice, o radicalizare a mesajelor electorale cu accente de ură mai ales în mediul online. Este regretabil că s-a ajuns în această situaţie în care, în loc să vorbim despre importanţa scrutinului european, asistăm la o adevărată campanie prin care românii sunt dezbinaţi, sunt instigaţi unii împotriva celorlaţi, se incită la ură şi violenţă", a transmis europarlamentarul PSD. 

Klaus Iohannis, vinovat de "incitare la ură" şi dezbinare 

 

Claudia Ţapardel a găsit şi principalul vinovat pentru această situaţie, dar şi pentru dezbinarea prezentă în România şi vizibilă mai ales în cazul mitingurilor electorale. Potrivit eurodeputatei PSD, preşedintele Iohannis poartă responsabilitatea acestor fapte. 

"Este regretabil că s-a ajuns în această situaţie în care, în loc să vorbim despre importanţa scrutinului european, asistăm la o adevărată campanie prin care românii sunt instigaţi unii împotriva celorlaţi, se incită la ură şi violenţă, vina principală pentru această stare de fapt fiind la opoziţie, în frunte cu preşedintele Românie", a precizat Claudia Țapardel într-un comunicat de presă.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84