Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

PROTESTUL de pe 15 mai din Cluj, MUTAT pe 17 mai! Respectați CONSTITUȚIA!

Constitutia
Constitutia

Protestul anunțat pe data de 15 mai, la Cluj-Napoca, s-a reprogramat pe data de 17 mai, într-o locație apropiată de cea anterioară, anunță organizatorii într-o nouă postare. Aceștia expun motivele modificărilor.

Modificarea a apărut în cadrul eventului de pe Facebook denumit: Marșul cu vehicule: Respectați Constituția!

Iată modificarea: 

'Update: Dupa ce am depus diverse forme de cereri la Cluj: mobil & static, vedem unde si cum ne vedem. Stay tuned!

Prima ora este 18:00 la Cora, Duminica, 17 Mai, daca se aproba cererea mai devreme, ne vedem de la ora 17:00. A doua cerere este pentru data de 18 Mai, cu masinile, ora 17:00. Va tinem la curent!

Traseul evenimentului mutat in data de 17, ora 18:00, puteti veni si CU BICICLETA, am anuntat ca este traseu mobil cu vehicule.
Mars Mobil cu vehicule - Cora - str 1 Decembrie - str Bucium - str Primaverii - str Izlazului - str Frunzisului - str Observatorului - str Calea Turzii - str Nicolae Titulescu - Aleea Slanic - Str Teodor Mihali - Str Aurel Vlaicu - Str Fabricii - str Bucuresti - str Strada Traian - str General Eeremia Grigorescu - str Donath - str Miraslau - str 1 Decembrie - Cora.'

Mesajul anterior:

'Primaria Cluj-Napoca ne sicaneaza in continuare si a refuzat adunarea pe motiv ca pe una dintre strazile traseului exista lucrari si NU vor sa ne lase pe aceeasi cerere sa schimbam traseul - 1 strada efectiv, desi ar putea face acest lucru. Jandarmeria a fost notificata de Primaria Cluj Napoca in timp util, noi i-am anuntat azi dimineata dat fiind ca raspunsul oficial NU vine si au spus ca trebuia sa o facem ieri seara. Oricum, NU vor ca aceasta manifestatie sa se intample, este EXTREM de incomod pentru domniile lor.

Am depus o alta cerere care intrunteste 72h - 3 zile inaintea protestului la primarie si 48h la jandarmeria Cluj. Asadar vom amana evenimentul pentru Duminica, 17/05/2020 ora 18:00 pornind de la Cora pentru a evita sanctionarea celor care participa. Constitutia este din nou calcata in picioare de autoritati si ni se refuza dreptul la intruniri publice, DREPT CONSTITUTIONAL GARANTAT! E A DOUA OARA CAND PRIMARIA CLUJ-NAPOCA FACE ACEST LUCRU. A TREIA VOM ACTIONA IN INSTANTA.
Ne pare rau de inconveniente.'

Descrierea evenimentului

 

'Aduceți mesaje CLARE despre drepturile încălcate, despre informatiile false oferite de autoritati, despre pedepsirea tuturor celor care au pus în scenă incalcarea drepturilor omului în România.

Organizați-vă eficient, adunați-vă cât mai mulți la 17:00 și puneți-vă în mișcare în coloană astfel încât să fiți greu de dispersat.
Aduceți cu voi decizia CCR care atestă că președintele, guvernul și parlamentul au încălcat constituția prin decretul stării de urgență și OUG-urile care au urmat.

Descarcati de aici: https://tinyurl.com/y72bv7x6

Comunicați-ne prin comentarii sau mesaj privat ce alte acțiuni se organizează în afară de Cluj-Napoca si Bucuresti. Vom face o listă și le vom anunța pe pagină astfel încât lumea să afle de mișcările inițiate în fiecare oraș.
Fiecare om este un lider si liber! Nu așteptați să-și însușească NIMENI vocea voastră! Revendicați-vă puterea personală!

RESPECTATI CONSTITUTIA, DOMNILOR! Argumente pentru care acest marș este necesar

 

Curtea Constituțională a României a anulat Ordonanțele Militare decretate de către Președintele României, împreună cu Guvernul și cu complicitatea Parlamentului, care restrâng drepturile omului deoarece au fost adoptate cu încălcarea art.115 alin.(6) din Constituție, întrucât prin conținutul lor normativ au vizat restrângerea exercițiului unor drepturi și libertăți fundamentale (dreptul de proprietate, dreptul la muncă și protecție socială, dreptul la informare, libertatea economică).

De asemenea CCR a declarat neconstituțional Art 28 din OUG 1/1999, care introducea amenzile pentru încălcarea regimului stării de urgență, deoarece “stabilirea faptelor a căror săvârşire constituie contravenţii este lăsată, în mod arbitrar, la liberă apreciere a agentului constatator, fără că legiuitorul să fi stabilit criteriile şi condiţiile necesare operaţiunii de constatare şi sancţionare a contravenţiilor.

Totodată, în lipsa unei reprezentări clare a elementelor care constituie contravenţia, judecătorul însuşi nu dispune de reperele necesare în aplicarea şi interpretarea legii, cu prilejul soluţionării plângerii îndreptate asupra procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei.” motiv pentru care cer admiterea plângerii, și anularea procesului verbal de contravenție citat."

În același mod, s-a dorit extinderea restricțiilor prin declararea unei stări de alertă, care, din nou, prin sesizarea făcută de către Avocatul Poporului la CCR, s-a dovedit a fi neconstituțională.

Oficialii acuză CCR, în loc să ofere oamenilor drepturile fundamentale pe care Constituția le garantează fiecărui om.


De asemena, următorul pas este instituirea unei dictatori medicale la nivel înalt: oamenii vor fi testați la intrările în magazine și dacă vor avea o temperatura normală de 37°C, vor fi considerați suspecți și vor fi obligați să se testeze cu chiturile de teste COlD. Teste pe care Marea Britanie a refuzat sa le mai folosească deoarece sunt nesigure și arată valori fals pozitive, adică cei considerați asimptomatici e posibil să fie arestați în resorturile de carton fără să fie infectați. De altfel, s-a dovedit faptul că testele pot fi pozitive pe capre și pe un anumit un fruct.

În același mod, dictatura medicală se va extinde, pe fondul acestei "pandemii", deoacere se aduce în discuție inventarea unui nou [email protected] care să fie folosit pe întreagă populație. Legea [email protected] obligatorii va accentua starea de criză deoarece aduce noi presiuni asupra populației, cu amenzi neconstituționale și abuzuri față de cei care vor refuza să se injecteze cu un [email protected] experimental.

Încă de la începutul stării de criză s-a argumentat că această "pandemie" este motivul perfect pentru a trasforma un act medical într-un act administrativ. Oamenii nu sunt obiecte și organismul uman este diferit de la om la om, este datoria medicului să informeze pacientul și împreună cu el să decidă ce este mai bine pentru el. De asemenea, o serie de vaccinuri vor deveni obligatorii iar amenzile vor ajunge chiar și până la 10.000 RON în caz de refuz. Binele impus, înseamnă abuz!
Surse:
https://tinyurl.com/y9xfj9hr
https://tinyurl.com/umk3wxj
https://tinyurl.com/qpy2d6l
Legea [email protected]:
https://tinyurl.com/yc6yh62k' se arată în eventul creat pe Facebook.

 
 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24