Protestele împotriva restricțiilor, 'cenzurate'! Donald Trump Jr. a luat foc

În numeroase orașe ale Statelor Unite ale Americii oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Americanii, purtând pancarte pro-Trump, au cerut în stradă repornirea imediată a economiei și au criticat măsurile impuse cu privire la distanțarea socială. Aceștia s-au organizat pe rețeaua de socializare Facebook, unde au promovat protestele.

Doar că Facebook a 'cenzurat' acțiunile protestatarilor. Acest lucru a stârnit nemulțumirea republicanilor americani, inclusiv a lui Donald Trump Jr. care a criticat vehement Facebook.

Potrivit celor de la Politico, cea mai mare rețea de socializare din lume a șters mesajele care îndemnau americanii din California, New Jersey sau Nebraska să se alăture protestelor împotriva restricțiilor.

Donald Trump Jr. atacă vehement 'cenzura' impusă de Facebook

Un purtător de cuvânt al Facebook a declarat că măsura a fost luată ca urmare deciziei autorităților americane cu privire la izolarea și distanțarea socială în contextul stării de urgență generată de pandemia de noul coronavirus. Și, în acest sens, asemenea evenimente sunt interzise.

Decizia celor de la Facebook a fost criticată vehement de către conservatorii republicani. 

Cea mai importantă voce politică care a atacat Facebook este Donald Trump Jr. Fiul cel mare al președintelui american acuză rețeaua de socializare că limitează „libertatea de exprimare a oamenilor” și se află în contradicție cu Primul Amendament al Consituției americane care interzice îngrădirea libertății de exprimare. 

Donald Trump Jr. consideră că măsura celor de la Facebook este „foarte periculoasă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel