Proteste la Chişinău. Au fost instalate corturi

Mai multe persoane s-au adunat în fața Procuraturii Generale și a Ministerului Afacerilor Interne din Chişinău, în fața ambelor instituții fiind instalate corturi, potrivit publicaţiei Ziarul de Gardă, notează Mediafax.

Abordat de reporterul ZdG, unul dintre tineri a declarat că scopul prezenței sale în fața Procuraturii Generale ar fi să apere instituțiile statului, notează sursa citată. Tinerii neagă că ar exista un organizator.

Amintim că sâmbătă a fost reluată ședința Parlamentului din 21 martie. Astfel a fost votată conducerea Parlamentului și a unui nou Guvern. În funcția de președintă a Parlamentului a fost votată Zinaida Greceanîi, iar șefă a Guvernului a fost desemnată Maia Sandu.

Curtea Constituțională a emis mai multe hotărâri prin care a anunțat că toate legile și hotărârile adoptate astăzi se declară neconstituţionale.

Curtea Constituțională a declarat neconstituţională Hotărârea adoptată de deputaţii Parlamentului pentru alegerea Zinaidei Greceanîi în funcţia de preşedinte al Legislativului.

În această seară, Curtea Constituțională a declarat neconstituțional și decretul de numire în funcția de prim-ministru a Maiei Sandu și a noului Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel