Manifestare în Piața Victoriei. Codruța Cerva: Este un derapaj clar al statului. Ce se întâmplă în România?

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Codruța Cerva a explicat ce greșeli face statul în lupta cu noul coronavirus. Aceasta a ieșit să protesteze în fața Guvernului alături de alte câteva sute de persoane. 

Sute de persoane protestează duminică seara în Piața Victoriei împotriva măsurilor anti-Covid luate de autorități. Printre manifestanți se află și Codruța Cerva. Fără mască, ea a explicat care sunt nemulțumirile oamenilor. 

”Nu am mască. Nu am avut niciodată. Respect decizia celor care poartă. Nu există o statistică ce poate arăta că ne protejează de Covid. Numărul infectaților crește, nu scade. Am vorbit cu specialiști și ne-au spus că masca nu ne protejează. Am învățat din familie să am grijă de sănătatea mea. Nu trebuie să aibă Guvernul de sănătatea mea. În momentul în care se încalcă drepturile și libertățile atunci este un derapaj clar al statului. Ce se întâmplă în România? Școli închise, restaurantele închise, spitalele nu mai fac față. Oamenii cu comorbidități mor cu zile. O prostie crasă aceea de a închide piețele. Dacă aplicăm restricții atunci să fie pentru toată lumea, nu doar pentru țăranul și producătorul român. Care e diferența între o piață și un supermarket aglomerat. Oamenii poartă mască și acolo și acolo”, a declarat Codruța Cerva la România TV. 

Proteste au loc în această seară și în centrul orașului Timișoara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel